Nieuws

Tag: systeemkeuken

Systeem Keuken, de oplossing voor de horeca uitdagingen van deze tijd

Systeem Keuken, de oplossing voor de horeca uitdagingen van deze tijd

We lezen het allemaal met grote regelmaat in de media en zien de schrijnende verhalen van horecaondernemers. Problemen als personeelstekort, oplopende operationele en inkoopkosten zijn voor veel bedrijven helaas dingen waar ze dagelijks tegenaan lopen.  Nieuwe tijden vragen om nieuwe manieren. Het tekort aan ‘vakbekwame’ arbeidskrachten, de stijgende kosten van energie en de oplopende prijs van grondstoffen. Maar ook de veeleisende gast die steeds betere kwaliteit verwacht die hij bovendien sneller geserveerd wil krijgen. Horecaondernemers hebben er allemaal in meer of mindere mate mee te maken. Wij stelde ons de vraag of het niet slimmer, sneller en efficiënter zou kunnen in de professionele keuken? Er is een nieuwe, heldere en verfrissende manier om de professionele keuken compacter, effectiever en efficiënter te maken. Terwijl de snelheid, kwaliteit...

Lees artikel

Carpaccio met truffelmayo en amandelen

Heerlijke rundercarpaccio

Deze heerlijke carpaccio is een voorbeeld van de verrassende gerechten uit de systeemkeuken waarmee gasten echt verrast kunnen worden. Lekkere eerlijke producten met een kleurrijke ambachtelijke uitstaling en smaak. Hoewel het misschien raar klinkt maar mensen eten om te beginnen met hun ogen, vervolgens met hun neus en als laatste met de mond. Deze wetenschap zorgt er voor dat we weten dat de uitstraling van zowel het serviesgoed waar het eten op gepresenteerd wordt als de kleur, de visuele textuur en kleur van de ingrediënten van een gerecht cruciaal zijn voor de smaakbeleving er van. Bij Systeemkeuken nemen we daarom juist ook deze aspecten mee om in onze adviezen tot de meest succesvolle en efficiënt mogelijke oplossing te komen.  Het is...

Lees artikel