Wij zullen hier gaan staan met dé oplossing voor het bereiden en warmhouden van voedsel op locatie: De Systeemkeuken Modules.
Door te werken met deze Mobiele Modules kan er op elke denkbare locatie, binnen zeer korte tijd, een volwaardige keuken worden opgebouwd.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan een beurs, evenement of catering.
Alle Systeemkeuken modules zijn Ventless, dit houdt in dat er op de locatie waar deze worden neergezet geen externe afzuiging benodigd is, wat het werken op locatie een stuk gemakkelijker maakt!
Zien wij u op de Horecava? U kunt ons vinden in Hal 2 stand 02.106.
Dit houdt in dat wij u de toekomst van het professionele koken gaan laten zien.
Dat betekend dat wij gaan laten zien wat er mogelijk is met de Systeemkeuken Modules of in een Systeemkeuken. We gaan de door ons geselecteerde slimme apparatuur zo breed mogelijk laten zien. Hierdoor zal u zien hoe veelzijdig de apparatuur in te zetten is.
Tijdens deze sessies kunt u proeven hoe de apparatuur het eten bereid. Een inspiratiesessie neemt ongeveer 2 uur van uw tijd in beslag.
Heeft u interesse in onze modules of wilt u meer weten over de door ons geselecteerde slimme apparatuur? Geef u dan op via de Inspiratiesessies pagina, en wie weet zien wij u binnenkort in onze showroom in Utrecht!
Heeft u andere vragen over een of meerdere van onze producten? Neem dan contact met ons op via de mail of telefoon en wij helpen u graag verder.
]]>Bij het ontwerp van elke Systeemkeuken staan de volgende basisvoorwaarden centraal:
Bij deze inrichting voor het keukenteam onder leiding van Chef-kok Koen is dat niet anders. Door ergonomische werkplekken en slimme routing kunnen de kwaliteitsgerechten in hoog tempo geserveerd worden. Bovendien is het schoonmaken door het revolutionaire ontwerp van het meubilair en de werkbanken sneller en efficiënter.
Wij willen de opdrachtgevers Arjan en Nicolette heel erg bedanken voor het vertrouwen en de prettige samenwerking.
De komende tijd zullen wij het keukenteam blijven ondersteunen met assistentie en advies om het gebruik te blijven optimaliseren.
Het mooie recreatiepark De Veerstal staat al decennia bekend als een fijn en vriendelijk vakantiepark. Het heeft een unieke ligging tussen watersportgebied Rhederlaag en Nationaal Park De Hoge Veluwe.
Recreatiepark De Veerstal biedt alles wat u zoekt voor de perfecte vakantie in eigen land. Prachtige ligging, een heerlijk en sfeervol ingericht restaurant met gezellig zonneterras wat ook veel door gasten van buiten de camping en bijbehorende jachthaven bezocht wordt. Daarnaast is er ook een mooi privéstrand met ligweide. Bent u in de buurt, breng dan zeker een bezoekje aan dit mooie park en restaurant!
Wilt u weten wat Systeemkeuken voor u kan betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op en wie weet bent u wel een van de volgende trotse eigenaars van een Systeemkeuken?!
Met volle trots presenteren wij u onze vier verschillende Systeemkeuken modules:
Deze 4 modules worden met 100% vakmanschap voor u gefabriceerd en zijn met vakkennis voor u bedacht. Dit allemaal om het u zo gemakkelijk mogelijk te gaan maken in de keuken!
Heeft u interesse of vragen? Mail of bel ons voor meer informatie.
Wilt u deze modules in het echt bekijken, om te zien hoe ze werken? Kom dan langs in onze showroom in Utrecht of bezoek een van onze inspiratiesessies!
U kunt zich opgeven voor de inspiratiesessies via onze website: http://www.systeemkeuken.nl/pages/inspiratiesessies
Wie weet spreken wij elkaar binnenkort en kunt gebruik gaan maken van een of meerdere van onze modules?!?!
]]>Tijdelijke keukens, locaties met wisselende bezoekersaantallen en evenementen als beursgebouwen en expositiecentra, pop-up locaties, festivals, tankstations, hotels, café's en restaurants. Al deze locaties zouden hier in meer of mindere mate af en toe of continue bij gebaat zijn als dat mogelijk zou zijn.
Achter de schermen is ons team specialisten in overleg met mensen uit de praktijk de afgelopen periode druk bezig geweest om een innovatieve, efficiënte en effectieve oplossing te ontwikkelen voor de overal snel en flexibel inzetbare keuken.
Deze innovatieve, ergonomische en mobiele modules zijn voorzien van slimme apparatuur waar geen externe afzuigtechniek voor nodig is. De apparaten zijn energiezuinig en volledig te programmeren waardoor ieder er altijd hetzelfde goede bakresultaat mee zal behalen, zonder faalfactor en dus ook zonder onnodige waste!
We hebben 4 verschillende modellen ontwikkeld met elk eigen mogelijkheden, toepassingen, door deze op locatie slim te combineren is het mogelijk om binnen enkele minuten de voor dat moment beste Systeemkeuken neer te zetten. De Modules kunnen zelfs op een centrale plek gevuld worden met warm of gekoeld product waardoor er na het plaatsen binnen enkele minuten een efficiënte en ergonomische outlet gecreëerd kan worden. Hou onze nieuwsberichten in de gaten omdat we alle modules in de komende periode wat extra aandacht zullen geven.
De modules zijn voorzien van 360 graden draaiende wielen en passen door de uitgekiende maatvoering gemakkelijk in een bakwagen met een doorloophoogte van tenminste 2 meter en door praktisch elke deur. Zelfs tegen de muur geplaatste afvoeren of elektriciteitsaansluitingen vormen door het slimme ontwerp met speciale uitsparingen aan de achterzijde geen belemmering om ze toch tegen de muur te plaatsen. Je sluit een module aan met slechts 1 aansluitpunt.
Interesse? Tijdens onze vrijblijvende inspiratiesessie laten we alle mogelijkheden en modules zien. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken in onze showroom om de Modules te bekijken en zelfs om ze te testen met uw eigen producten.
Klik hier voor de video!
]]>Met een Systeemkeuken kunt u ook deze investering aanzienlijk verlagen of afhankelijk van de gekozen gerechten op uw menukaart zelfs geheel achterwege laten.
Systeemkeuken biedt u de kennis en mogelijkheden om weloverwogen te kunnen kiezen voor een geheel Modulaire, Hybride en Ventless Systeem Keuken
Naast de grote voordelen voor de klimaatbeheersing en bijbehorende energiekosten biedt de keuze voor Systeemkeuken ook nog aanzienlijke besparingen op onder andere personeelskosten.
Wij bieden daarnaast onze unieke persoonlijke begeleiding welke mede bij zal dragen aan positievere bedrijfsresultaten tegen lagere kosten.
Bezoek geheel vrijblijvend een van onze inspiratie sessies in Utrecht en wij laten u graag zien wat wij voor u kunnen betekenen. U bent van harte welkom, de koffie ☕️ staat klaar!
]]>Nieuwe tijden vragen om nieuwe manieren. Het tekort aan ‘vakbekwame’ arbeidskrachten, de stijgende kosten van energie en de oplopende prijs van grondstoffen. Maar ook de veeleisende gast die steeds betere kwaliteit verwacht die hij bovendien sneller geserveerd wil krijgen. Horecaondernemers hebben er allemaal in meer of mindere mate mee te maken. Wij stelde ons de vraag of het niet slimmer, sneller en efficiënter zou kunnen in de professionele keuken?
Er is een nieuwe, heldere en verfrissende manier om de professionele keuken compacter, effectiever en efficiënter te maken. Terwijl de snelheid, kwaliteit en winstgevendheid ervan gegarandeerd constant en volledig voorspelbaar wordt. Een stressvrije, ergonomische en veilige werkplek waarin de werknemer centraal staat, zorgt tegelijk voor tevreden universeel inzetbare medewerkers en minder verloop.
De aanpak van Systeemkeuken is volledig ingericht op deze innovatieve manier. In plaats van als nu gebruikelijk is enkel te adviseren, een keuken te verbouwen of plaatsen of producten aan te prijzen. Gebaseerd op de wensen en doelstelling van de ondernemer ontwerpen en plaatsen we de keuken die op het gebied van routing, besparing en ergonomie het meest optimaal functioneert voor het aanbod, nu en in de toekomst.
Terwijl de keuken gebouwd wordt trainen we het keukenteam in het Systeemkeuken training centrum in Utrecht waar we zowel op theoretisch als praktijkgebied de mensen voorbereiden op de nieuwe werkplek. Op de dagen rondom de opening zijn wij op locatie in de keuken aanwezig om het keukenteam te ondersteunen bij een vlekkeloze en stressvrije opstart met direct de gewenste kwaliteit en snelheid.
En zelfs daarna blijven we samenwerken, enerzijds door training maar ook als ondersteuning van het management en de keukenleiding onder andere via het unieke via het Internet of Things (IOT) gevulde realtime systeemkeuken Dashboard wat onder andere op het gebied van HACCP, energiebesparing, ergonomie en efficiency heldere overzichtelijke informatie presenteert.
Meer weten over de Systeemkeuken manier? Schrijf je in voor onze inspiratiesessie of neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.
Auteur:
Michael van Doorn
Foodie | Founder | Trainer
Het is zelfs mogelijk om dergelijke mooie gerechten door enthousiaste medewerkers zonder kennis of kunde over professioneel koken op de juiste manier te trainen en monitoren waardoor iedereen snel en stressvrij gedresseerd en geserveerd kunnen worden. Dat is de manier van de toekomst, de systeemkeuken oplossing.
]]>