Systeem Keuken, de oplossing voor de horeca uitdagingen van deze tijd

Systeem Keuken, de oplossing voor de horeca uitdagingen van deze tijd

We lezen het allemaal met grote regelmaat in de media en zien de schrijnende verhalen van horecaondernemers. Problemen als personeelstekort, oplopende operationele en inkoopkosten zijn voor veel bedrijven helaas dingen waar ze dagelijks tegenaan lopen. 

Nieuwe tijden vragen om nieuwe manieren. Het tekort aan ‘vakbekwame’ arbeidskrachten, de stijgende kosten van energie en de oplopende prijs van grondstoffen. Maar ook de veeleisende gast die steeds betere kwaliteit verwacht die hij bovendien sneller geserveerd wil krijgen. Horecaondernemers hebben er allemaal in meer of mindere mate mee te maken. Wij stelde ons de vraag of het niet slimmer, sneller en efficiënter zou kunnen in de professionele keuken?

Er is een nieuwe, heldere en verfrissende manier om de professionele keuken compacter, effectiever en efficiënter te maken. Terwijl de snelheid, kwaliteit en winstgevendheid ervan gegarandeerd constant en volledig voorspelbaar wordt. Een stressvrije, ergonomische en veilige werkplek waarin de werknemer centraal staat, zorgt tegelijk voor tevreden universeel inzetbare medewerkers en minder verloop.

De aanpak van Systeemkeuken is volledig ingericht op deze innovatieve  manier. In plaats van als nu gebruikelijk is enkel te adviseren, een keuken te verbouwen of plaatsen of producten aan te prijzen. Gebaseerd op de wensen en doelstelling van de ondernemer ontwerpen en plaatsen we de keuken die op het gebied van routing, besparing en ergonomie het meest optimaal functioneert voor het aanbod, nu en in de toekomst. 

Terwijl de keuken gebouwd wordt trainen we het keukenteam in het Systeemkeuken training centrum in Utrecht waar we zowel op theoretisch als praktijkgebied de mensen voorbereiden op de nieuwe werkplek. Op de dagen rondom de opening zijn wij op locatie in de keuken aanwezig om het keukenteam te ondersteunen bij een vlekkeloze en stressvrije opstart met direct de gewenste kwaliteit en snelheid.

En zelfs daarna blijven we samenwerken, enerzijds door training maar ook als ondersteuning van het management en de keukenleiding onder andere via het unieke via het Internet of Things (IOT) gevulde realtime systeemkeuken Dashboard wat onder andere op het gebied van HACCP, energiebesparing, ergonomie en efficiency heldere overzichtelijke informatie presenteert.

Meer weten over de Systeemkeuken manier? Schrijf je in voor onze inspiratiesessie of neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Auteur:

Michael van Doorn
Foodie | Founder | Trainer