Over ons

Systeemkeuken is ontstaan vanuit de door ons gesignaleerde behoefte uit de horeca-, zorg- en Tankstation- markt. Met name in restaurants zijn een aantal structurele zaken aan de orde die er voor zorgen dat er volgens Michael van Doorn, de grondlegger van Systeemkeuken B.V. behoefte is aan een geheel nieuwe manier van aanpak. In samenwerking met sterke partners die vanuit diverse uitgangspunten aan de horeca leveren en adviseren zorgen wij ervoor dat ons systeem voortdurend geperfectioneerd en geoptimaliseerd wordt.

Een ding was ons duidelijk: nieuwe tijden en uitdagingen vragen om nieuwe manieren. Het tekort aan ‘vakbekwame arbeidskrachten, de stijgende kosten van energie en de oplopende prijs van grondstoffen. Maar ook de veeleisende gast die steeds betere kwaliteit verwacht die hij bovendien sneller geserveerd wil krijgen. We hebben er allemaal mee te maken. Wie heeft er nou nooit eens over nagedacht of het niet veel slimmer, sneller en efficiënter zou moeten kunnen.

Onze oplossing is een nieuwe, heldere en verfrissende manier om de professionele keuken compacter, effectiever en efficiënter te maken. Terwijl de snelheid, kwaliteit en winstgevendheid ervan gegarandeerd constant en volledig voorspelbaar wordt. Een stressvrije, ergonomische en veilige werkplek waarin de werknemer centraal staat, en daarom tegelijk zorgt voor tevreden medewerkers, waar er bovendien in aantal minder van nodig zijn.

We behalen deze resultaten door een intensieve samenwerking met de ondernemer aan te gaan. Het stappenplan wat we bij Systeem Keuken hanteren is uniek in de markt. In plaats van enkel te adviseren, een keuken te verbouwen of plaatsen of producten aan te prijzen gaan we als partners samen met de ondernemer de uitdaging aan.

VOLLEDIGE ONDERSTEUNING

Uniek in de markt

We stellen in overleg de wensen en doelstelling van de ondernemer vast en ondersteunen hem en zijn medewerkers gedurende elke stap in de transitie naar de nieuwe werkwijze en daarna. Systeemkeuken is daarmee de eerste en enige volledig integrale oplossing voor de uitdagingen van deze tijd.

HELDERE STAPPEN

Overzichtelijke werkwijze

ADVIES

IMPLEMENTATIE

REALISATIE

ONDERSTEUNING

HOOGSTE KWALITEIT

Zonder compromis

Kiezen voor een Systeemkeuken staat gelijk aan kiezen voor kwaliteit. De hoge standaard eisen die wij stellen aan de apparatuur, de componenten en aan onze eigen ondersteuning en training maakt een constante hoge kwaliteit van de gerechten die u aan uw gasten serveert. Door de keukencrew gericht te trainen, ondersteunen en monitoren op de voor het bedrijf belangrijke taken behouden ze overzicht en controle over het proces.

Onze kwaliteitsbelofte

Kwaliteit is nooit een toevalstreffer. Het is altijd het resultaat van intelligente inspanning. We besteden het grootste deel van onze tijd en energie aan een goed ontwerp en het bereiken van hoge kwaliteit. Elk detail, van materiaal tot techniek, wordt met doelgerichte aandacht doordacht.