De SK Modules staan online!

De SK Modules staan online!

Ja, u leest het goed onze Systeemkeuken Modules staan online! Met volle trots presenteren wij u onze vier verschillende Systeemkeuken modules: De SK Cook Module (met vier verschillende apparaat mogelijkheden), De SK Holding Module, De SK Prep module, De SK Vacuüm module.  Deze 4 modules worden met 100% vakmanschap voor u gefabriceerd en zijn met vakkennis voor u bedacht. Dit allemaal om het u zo gemakkelijk mogelijk te gaan maken in de keuken! Heeft u interesse of vragen? Mail of bel ons voor meer informatie. Wilt u deze modules in het echt bekijken, om te zien hoe ze werken? Kom dan langs in onze showroom in Utrecht of bezoek een van onze inspiratiesessies! U kunt zich opgeven voor de inspiratiesessies...

Read entire article

The Next Big Thing! : De Ventless Hybride Systeemkeuken Modules

The Next Big Thing! : De Ventless Hybride Systeemkeuken Modules

Wat zou het betekenen als er een manier bestond om snel en efficiënt op elke locatie en in enkele minuten een slimme Systeemkeuken te plaatsen en direct effectief in te kunnen zetten? Tijdelijke keukens, locaties met wisselende bezoekersaantallen en evenementen als beursgebouwen en expositiecentra, pop-up locaties, festivals, tankstations, hotels, café's en restaurants. Al deze locaties zouden hier in meer of mindere mate af en toe of continue bij gebaat zijn als dat mogelijk zou zijn. Achter de schermen is ons team specialisten in overleg met mensen uit de praktijk de afgelopen periode druk bezig geweest om een innovatieve, efficiënte en effectieve oplossing te ontwikkelen voor de overal snel en flexibel inzetbare keuken. Het resultaat: Ventless Hybride Systeemkeuken Modules Deze innovatieve, ergonomische en mobiele modules...

Read entire article

Investering verlagen bij het kiezen voor een nieuwe professionele keuken?

Investering verlagen bij het kiezen voor een nieuwe professionele keuken?

Vaak maakt de investering in de juiste afzuiginstallatie, luchttoevoer en grootkeukenventilatie een groot deel uit van de  totale investering van een nieuw horecabedrijf of een nieuwe professionele keuken. Met een Systeemkeuken kunt u ook deze investering aanzienlijk verlagen of afhankelijk van de gekozen gerechten op uw menukaart zelfs geheel achterwege laten. Systeemkeuken biedt u de kennis en mogelijkheden om weloverwogen te kunnen kiezen voor een geheel Modulaire, Hybride en Ventless Systeem Keuken  Naast de grote voordelen voor de klimaatbeheersing en bijbehorende energiekosten biedt de keuze voor Systeemkeuken  ook nog aanzienlijke besparingen op onder andere personeelskosten.   Wij bieden daarnaast onze unieke persoonlijke begeleiding welke mede bij zal dragen aan positievere bedrijfsresultaten tegen lagere kosten. Bezoek geheel vrijblijvend een van onze inspiratie sessies...

Read entire article

Systeem Keuken, de oplossing voor de horeca uitdagingen van deze tijd

Systeem Keuken, de oplossing voor de horeca uitdagingen van deze tijd

We lezen het allemaal met grote regelmaat in de media en zien de schrijnende verhalen van horecaondernemers. Problemen als personeelstekort, oplopende operationele en inkoopkosten zijn voor veel bedrijven helaas dingen waar ze dagelijks tegenaan lopen.  Nieuwe tijden vragen om nieuwe manieren. Het tekort aan ‘vakbekwame’ arbeidskrachten, de stijgende kosten van energie en de oplopende prijs van grondstoffen. Maar ook de veeleisende gast die steeds betere kwaliteit verwacht die hij bovendien sneller geserveerd wil krijgen. Horecaondernemers hebben er allemaal in meer of mindere mate mee te maken. Wij stelde ons de vraag of het niet slimmer, sneller en efficiënter zou kunnen in de professionele keuken? Er is een nieuwe, heldere en verfrissende manier om de professionele keuken compacter, effectiever en efficiënter te maken. Terwijl de snelheid, kwaliteit...

Read entire article

Carpaccio met truffelmayo en amandelen

Heerlijke rundercarpaccio

Deze heerlijke carpaccio is een voorbeeld van de verrassende gerechten uit de systeemkeuken waarmee gasten echt verrast kunnen worden. Lekkere eerlijke producten met een kleurrijke ambachtelijke uitstaling en smaak. Hoewel het misschien raar klinkt maar mensen eten om te beginnen met hun ogen, vervolgens met hun neus en als laatste met de mond. Deze wetenschap zorgt er voor dat we weten dat de uitstraling van zowel het serviesgoed waar het eten op gepresenteerd wordt als de kleur, de visuele textuur en kleur van de ingrediënten van een gerecht cruciaal zijn voor de smaakbeleving er van. Bij Systeemkeuken nemen we daarom juist ook deze aspecten mee om in onze adviezen tot de meest succesvolle en efficiënt mogelijke oplossing te komen.  Het is...

Read entire article