The Next Big Thing! : De Ventless Hybride Systeemkeuken Modules

The Next Big Thing! : De Ventless Hybride Systeemkeuken Modules

Wat zou het betekenen als er een manier bestond om snel en efficiënt op elke locatie en in enkele minuten een slimme Systeemkeuken te plaatsen en direct effectief in te kunnen zetten?

Tijdelijke keukens, locaties met wisselende bezoekersaantallen en evenementen als beursgebouwen en expositiecentra, pop-up locaties, festivals, tankstations, hotels, café's en restaurants. Al deze locaties zouden hier in meer of mindere mate af en toe of continue bij gebaat zijn als dat mogelijk zou zijn.

Achter de schermen is ons team specialisten in overleg met mensen uit de praktijk de afgelopen periode druk bezig geweest om een innovatieve, efficiënte en effectieve oplossing te ontwikkelen voor de overal snel en flexibel inzetbare keuken.

Het resultaat: Ventless Hybride Systeemkeuken Modules

Deze innovatieve, ergonomische en mobiele modules zijn voorzien van slimme apparatuur waar geen externe afzuigtechniek voor nodig is. De apparaten zijn energiezuinig en volledig te programmeren waardoor ieder er altijd hetzelfde goede bakresultaat mee zal behalen, zonder faalfactor en dus ook zonder onnodige waste!

4 Modellen

We hebben 4 verschillende modellen ontwikkeld met elk eigen mogelijkheden, toepassingen, door deze op locatie slim te combineren is het mogelijk om binnen enkele minuten de voor dat moment beste Systeemkeuken neer te zetten. De Modules kunnen zelfs op een centrale plek gevuld worden met warm of gekoeld product waardoor er na het plaatsen binnen enkele minuten een efficiënte en ergonomische outlet gecreëerd kan worden. Hou onze nieuwsberichten in de gaten omdat we alle modules in de komende periode wat extra aandacht zullen geven.

Mobiel en flexibel

De modules zijn voorzien van 360 graden draaiende wielen en passen door de uitgekiende maatvoering gemakkelijk in een bakwagen met een doorloophoogte van tenminste 2 meter en door praktisch elke deur. Zelfs tegen de muur geplaatste afvoeren of elektriciteitsaansluitingen vormen door het slimme ontwerp met speciale uitsparingen aan de achterzijde geen belemmering om ze toch tegen de muur te plaatsen. Je sluit een module aan met slechts 1 aansluitpunt.

Inspiratiesessie

Interesse? Tijdens onze vrijblijvende inspiratiesessie laten we alle mogelijkheden en modules zien. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken in onze showroom om de Modules te bekijken en zelfs om ze te testen met uw eigen producten. 

 Klik hier voor de video!