Bezorging

Levertijd

Indien voorradig proberen wij na afronding van uw bestelling deze binnen enkele werkdagen bij u af te leveren. 

Veel artikelen zijn uit voorraad leverbaar binnen 1-5 werkdagen in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en België. Hier komt ongeveer een werkdag bij. Wanneer een artikel niet op voorraad is, wordt de levertijd met u overlegd.

Onze levertijden variëren per product, merk en aantal. De aangegeven levertijden zijn indicatief en altijd onder voorbehoud van de beschikbare voorraad. Voor een nauwkeurige levertijd kunt u het beste vooraf bellen of mailen.

Het grootste deel van ons assortiment wordt de dag van uw bestelling (voor 16:00 uur) nog verzonden. De producten met een een iets langere levertijd versturen wij zo snel als mogelijk.

Omdat wij afhankelijk zijn van de voorraad van onze leverancier kan het in een enkel geval voorkomen dat het product toch nog iets langer op zich laat wachten. Omdat wij veel verschillende leveranciers hebben komt dit echter zelden voor.

Mocht het toch gebeuren dat uw verzending vertraging oploopt stellen wij u daar uiteraard altijd netjes van op de hoogte.

Verzendkosten Nederland

Voor verzending binnen Nederland (uitgezonderd Waddeneilanden) hanteren wij twee tarieven, afhankelijk van het totale orderbedrag.

Orderbedrag (excl. BTW) Verzendkosten (excl. BTW)
Lager dan € 250 € 9,95
Hoger dan € 250 Gratis

 

Verzendkosten België

Voor een verzending naar België rekenen wij € 12,95 verzendkosten (excl. BTW) ongeacht het orderbedrag.

Voor het buitenland gelden andere tarieven. 

Ander adres

Wilt u uw bestelling naar een ander adres laten versturen? Op onze afrekenpagina kunt gemakkelijk een ander adres invoeren. 

Afhalen

U kunt er voor kiezen om uw bestelling op afspraak bij ons af te komen halen. Uiteraard betaalt u dan geen verzendkosten.

Ook kunnen wij deze afleveren bij een door u op te geven Nederlandse transporteur.