Investering verlagen bij het kiezen voor een nieuwe professionele keuken?

Investering verlagen bij het kiezen voor een nieuwe professionele keuken?

Vaak maakt de investering in de juiste afzuiginstallatie, luchttoevoer en grootkeukenventilatie een groot deel uit van de  totale investering van een nieuw horecabedrijf of een nieuwe professionele keuken.

Met een Systeemkeuken kunt u ook deze investering aanzienlijk verlagen of afhankelijk van de gekozen gerechten op uw menukaart zelfs geheel achterwege laten.

Systeemkeuken biedt u de kennis en mogelijkheden om weloverwogen te kunnen kiezen voor een geheel Modulaire, Hybride en Ventless Systeem Keuken 

Naast de grote voordelen voor de klimaatbeheersing en bijbehorende energiekosten biedt de keuze voor Systeemkeuken  ook nog aanzienlijke besparingen op onder andere personeelskosten.  

Wij bieden daarnaast onze unieke persoonlijke begeleiding welke mede bij zal dragen aan positievere bedrijfsresultaten tegen lagere kosten.

Bezoek geheel vrijblijvend een van onze inspiratie sessies in Utrecht en wij laten u graag zien wat wij voor u kunnen betekenen. U bent van harte welkom, de koffie ☕️ staat klaar!