Systeemkeuken in Recreatiepark de Veerstal

Systeemkeuken in Recreatiepark de Veerstal

Systeemkeuken is de trotse leverancier van de compleet nieuwe slimme keuken in het restaurant van Recreatiepark De Veerstal in Lathum.

Bij het ontwerp van elke Systeemkeuken staan de volgende basisvoorwaarden centraal:

  • Constant hoge kwaliteit,
  • Efficiency,
  • Ergonomie,
  • Besparing

 

Bij deze inrichting voor het keukenteam onder leiding van Chef-kok Koen is dat niet anders. Door ergonomische werkplekken en slimme routing kunnen de kwaliteitsgerechten in hoog tempo geserveerd worden. Bovendien is het schoonmaken door het revolutionaire ontwerp van het meubilair en de werkbanken sneller en efficiënter.

 
Wij willen de opdrachtgevers Arjan en Nicolette heel erg bedanken voor het vertrouwen en de prettige samenwerking. 
De komende tijd zullen wij het keukenteam blijven ondersteunen met assistentie en advies om het gebruik te blijven optimaliseren.
 
Het mooie recreatiepark De Veerstal staat al decennia bekend als een fijn en vriendelijk vakantiepark. Het heeft een unieke ligging tussen watersportgebied Rhederlaag en Nationaal Park De Hoge Veluwe.
 
Recreatiepark De Veerstal biedt alles wat u zoekt voor de perfecte vakantie in eigen land. Prachtige ligging, een heerlijk en sfeervol ingericht restaurant met gezellig zonneterras wat ook veel door gasten van buiten de camping en bijbehorende jachthaven bezocht wordt. Daarnaast is er ook een mooi privéstrand met ligweide. Bent u in de buurt, breng dan zeker een bezoekje aan dit mooie park en restaurant!

Wilt u weten wat Systeemkeuken voor u kan betekenen? 
Neem vrijblijvend contact met ons op en wie weet bent u wel een van de volgende trotse eigenaars van een Systeemkeuken?!