Carpaccio met truffelmayo en amandelen

Heerlijke rundercarpaccio

Deze heerlijke carpaccio is een voorbeeld van de verrassende gerechten uit de systeemkeuken waarmee gasten echt verrast kunnen worden. Lekkere eerlijke producten met een kleurrijke ambachtelijke uitstaling en smaak. Hoewel het misschien raar klinkt maar mensen eten om te beginnen met hun ogen, vervolgens met hun neus en als laatste met de mond. Deze wetenschap zorgt er voor dat we weten dat de uitstraling van zowel het serviesgoed waar het eten op gepresenteerd wordt als de kleur, de visuele textuur en kleur van de ingrediënten van een gerecht cruciaal zijn voor de smaakbeleving er van. Bij Systeemkeuken nemen we daarom juist ook deze aspecten mee om in onze adviezen tot de meest succesvolle en efficiënt mogelijke oplossing te komen. 

Het is zelfs mogelijk om dergelijke mooie gerechten door enthousiaste medewerkers zonder kennis of kunde over professioneel koken op de juiste manier te trainen en monitoren waardoor iedereen snel en stressvrij gedresseerd en geserveerd kunnen worden. Dat is de manier van de toekomst, de systeemkeuken oplossing.